Heerlen – tijdsbeeld zestiger jaren
Heerlen – tijdsbeeld zestiger jaren

Heerlen – tijdsbeeld zestiger jaren

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Heerlen, aan het begin van de Saroleastraat, in de tijd dat auto’s nog vrij door het centrum konden rijden en je op je brommer nog geen helm hoefde te dragen. Met op de foto twee iconische auto’s. Vooral de uit Harry Potter bekende Ford Anglia en uiteraard het strijkijzer, de Citroën DS, bepalen hier nog het straatbeeld. Op de achtergrond een van de bekendste panden van Heerlen, het vroegere “Hotel Metropole”
Foto – FB Heële in vroegere oude tijden

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 reacties

  1. Mooi, weer even een stapje terug in de tijd. Mijn vader had ook zo’n lange leren jas aan als hij met de bromfiets op weg ging, tja van helmen was toen nog geen sprake ik geloof dat zelfs mijn oom die een zware motor reed, nooit een helm op had. Maar misschien zette hij die buiten al af voor hij bij ons aankwam, daar let je als kind ook niet op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.