Top 2000
Top 2000

Top 2000

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Ook deze keer heb ik weer eens gestemt voor de TOP 2000. Mijn stemmen vind u hieronder. Het is niet mijn favoriete top, die ziet er heel anders uit. Maar veel van die muziek valt in een top 2000 buiten de boot. Er staan uiteraard wel nummers bij die in beide lijsten voor komen.

 • Cream – Sunshine Of Your Love (1968)
 • Eric Clapton – Layla (Unplugged) (1992)
 • Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow (2018)
 • Cher – If I Could Turn Back Time (1989)
 • Cyndi Lauper – Time After Time (1984)
 • The Doors – Riders On The Storm (Albumversie) (1971)
 • Jefferson Airplane – White Rabbit (1967)
 • Metallica – Nothing Else Matters (Albumversie) (1992)
 • Iron Butterfly – In A Gadda Da Vida (Albumversie) (1970)
 • Led Zeppelin – Stairway To Heaven (1971)
 • Creedence Clearwater Revival – Proud Mary (1969)
 • Golden Earring – Radar Love (Albumversie) (1973)
 • Leonard Cohen – Suzanne (1968)
 • Steppenwolf – Born To Be Wild (1968)
 • The Beatles – Don’t Let Me Down (1969)
 • Miley Cyrus – Angels Like You (2021)
 • Black Sabbath – Paranoid (1970)
 • Eric Clapton – Cocaine (1978)
 • Canned Heat – On The Road Again (1968)
 • The Rolling Stones – Paint It Black (1966)

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Je hebt een mooie lijst samengesteld, ik ga wel weer luisteren.
  Een gezellig rust puntje. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Er staat heel wat tussen waar ik me in kan vinden. Radar love zou ik er direct uit knikkeren, de Earing’s , let op de S vond ik wél helemaal top . Alleen Barry Hay vond ik geen verbetering bij de band.

 3. Frank

  Je hebt muziek op je lijstje wat ik ook wel kan waarderen, jammer dat ze de top 2000 laten kiezen met een voorgekauwde lijst. Als iedereen het zelf moest invullen, zag het er gegarandeerd heel anders uit. In ieder geval staat wel een van mijn keuzes ook weer op nummer 1 in de top 2000.

 4. Ik heb nog nooit gestemd en ook niet vaak geluisterd. Dit jaar wilde ik het wel doen. Kan het nog? Van jouw lijst zou ik alleen Led Zeppelin kiezen. Leonard Cohen en Eric Clapton ook, maar met andere nummers.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.