Werken op zondag
Werken op zondag

Werken op zondag

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als iemand zich afvraagt wat ik op zondag aan het doen was bij mijn dochter en haar vriend kan ik alleen maar zeggen van alles, vloeren leggen, wanden bouwen, stukadoren en alles wat bij de renovatie van een huis uit 1860 komt kijken. Het huis is voor het grootse deel opgebouwd uit mergel, een extra handicap. De foto laat zien dat we vandaag mee bezig zijn geweest, o.a. de slaapkamer voor mijn kleindochter. Alle drie de kinderen krijgen een eigen ongeveer even grote slaap/studeerkamer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.