Trafohuisje in een park in Rijswijk
Trafohuisje in een park in Rijswijk

Trafohuisje in een park in Rijswijk

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Riet van haar weblog Rietepietz Heeft weer een mooie Mural ontdekt. Ze schreef hierover het volgende:
Goede morgen Sjoerd,
Yep, ik vond weer een mooie. Hij is al wat langer zo mooi maar ik kan er niets over vinden. Hij staat op de hoek van een speelveldje Dr, Colijn laan en Generaal Swartlaan is Rijswijk . Hij is nog wonderlijk mooi en schoon gebleven. Ja ik kóm natuurlijk wel eens simpele huisjes tegen maar die zien we vaak genoeg.

Voor zover de woorden van Riet. Ik zocht verder en vond de volgende informatie hierover:

bVision & Photography

In mei 2016 hebben leden van het graffitinetwerk voor de Gemeente Rijswijk een anti-graffiti schildering verzorgd op locatie in Rijswijk. De anti-graffiti schildering op een elektriciteitshuisje in een park is gemaakt om het huisje te integreren in de omgeving en een vrolijke sfeer te geven door middel van een complete graffiti. En in mijn beleving is dat heel goed gelukt.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Frank103

    Je ziet dit soort afbeeldingen vaker op nutsgebouwtjes, zouden het afbeeldingen zijn die ze er op kunnen plakken of is er een gespecialiseerd bedrijf dat saaie gebouwtjes op deze manier opleukt?

  2. Goh, jij zoekt duidelijk beter dan ik, ik kon er niet over vinden. Hij zier er na 6 jaar nog perfect uit en inderdaad mooi passen in het kleine speelparkje. Wel kwam ik al zoeken jóuw site tegen met het vorige huisje in de plaspoelpolder. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.