De 3 fasen zijn binnen
De 3 fasen zijn binnen

De 3 fasen zijn binnen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Zo, we zijn er helemaal klaar voor, na eerst de verdeelinrichting (groepenkast van vroeger) te hebben vervangen hebben we nu een drie fasen aansluiting in huis. Met 3 maal 25 ampère moeten we toch een heel eind kunnen komen. en kunnen we verder gaan met het minimaliseren van het gasverbruik. als het weer stabiel blijft kunnen we mooi meten wat het verschil tussen ons gasverbruik en de warmtepomp van de airco is. En niet onbelangrijk, kunnen we het gasfornuis vervangen door een fornuis met inductie kookplaten. Nu kan het nog…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

10 Comments

  1. Ik laat het maar aan me voorbij gaan, heb totaal geen zin meer in dit soort grote investeringen. Ik was destijds bij de laatsten die op gas gingen stoken en ik denk dat ik bij de laatste zal zijn die er weer vanaf gaan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.