Winterklaar
Winterklaar

Winterklaar

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Zeker is zeker, normaliter wacht ik tot januari om een afspraak voor de jaarlijkse beurt van de auto te maken. maar met de te verwachten weersomstandigheden heb ik dat toch gisteren maar laten doen, zeker is zeker. Nu onderweg met pech staan lijkt me geen pretje. Een defecte auto koelt heel snel af en dat willen we niet hebben….

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

  1. Vooral de accu wil het nog wel eens af laten weten met dit weer . Ik moest gisteren voor de beurt van Suus. Afspraak stond gelukkig laat in de ochtend dus kon doorgaan zonder dat ik risico’s moest nemen. Vandaag had ik de straat niet uitgekomen vrees ik. Doe voorzichtig hé, juist kleine straten zijn verraderlijk .

  2. De auto op je foto heeft vast geen winterbeurt gehad, maar ik vroeg me af of het niet gewoon een bijzondere sneeuwpop was. maar zo te zien aan de zee en de muur erachter is het wel een ijzig geheel , dan heb je aan een krabber niet veel. Fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.