Een klein kerstverhaal
Een klein kerstverhaal

Een klein kerstverhaal

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Langzaam draaide ik van de grote weg af naar het dorp. Ik parkeerde de auto op de vrijwel lege parkeerplaats aan het begin van het dorp en stapte uit. Het was koud, het vroor een paar graden, maar de lichtjes trokken me aan. Ik keek eens om me heen en zag niemand, eigenlijk veel te stil voor zo’n verlicht dorp. langzaam dwaalde ik door de straten, met muziek om me heen, verlichte winkels, maar nog steeds niemand te bekennen. Ik vertraagde mijn pas en vertrouwde het niet meer. Ik draaide me om en zag ook mijn vrouw niet meer. Of had ik die niet bij me, ik weet het niet meer. Plotseling ging al het licht uit en op de tast liep ik in het donker naar de auto. Ik stootte mijn hoofd aan een tak en deed mijn ogen dicht van de pijn.
Mijn vrouw stootte mij aan en zei: he, wakker worden, je bent uit bed gevallen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: