Kerstkaat
Kerstkaat

Kerstkaat

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Mijn vrouw zag een leuk (nep)pelsje om voor de kerst met wat kerststerren op tafel te zetten om het geheel wat op te vrolijken. Sindsdien heeft Kaatje het geheel in beslag genomen. Die heeft zijn eigen kerstviering.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Kaatje kijkt er ook bij of ze wil zeggen : “Ik lig lekker op tafel al mag dat niet, maar durf me er eens af te gooien dan zal je het wel merken” Nu denk ik niet dat ze er agressief van zal worden. Molly mag ook niet op tafel, maar ik zie aan het kleed dat ze er wel degelijk gaat liggen als ik niet thuis ben 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.