En nu even oefenen
En nu even oefenen

En nu even oefenen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Na de perikelen om de nieuwe inductieoven boven te krijgen, stond natuurlijk ook nog het plaatsen en aansluiten te wachten. De Perilex driefasen contactdoos was met het vervangen van de meterkast al mee genomen. Nu moest de oven nog met een stekker aangesloten worden aangesloten op de oven. Een Perilex stekker, kabel met vijf aders en aansluitklemmen op de oven. En dan komt Murphy nog even om de hoek kijken. De kast van de oven was 0,5 cm breder dan de oude oven, daarvoor moest ik aan een kant van de keuken alle handgrepen van de kastjes er even afdraaien. Gelukkig paste die exact in de voorziene opening. Gelukkig kon ik onze goede pannen gebruiken, na een aantal jaren op gas bleken deze nog prima te werken op inductie. Straks eens even een marmercake bakken…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. Ria van Felius

    Ik kan wel met John meerijden denk ik! Het ziet er keurig uit en zonder ernstige strubbels verlopen. Aardappels koken stelt nu niets meer voor, rijst ook niet, afijn alles kookt veel sneller. Kook ze!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.