De man met de hamer
De man met de hamer

De man met de hamer

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Het ging zo goed, in de planning stond een etentje op kerstavond bij mijn dochter en haar vriend in Houthem, en daar ging voor mij het licht uit. Ik weet nog dat ik in de auto ben gestapt en naar huis ben gereden, maar daarna was alles wazig. Letterlijk en figuurlijk geveld door de griep, denk ik. De eerste kerstdag volledig uitgeteld op de bank gelegen en de tweede kerstdag ging het ook al niet beter. Zo tegen de avond even achter mijn pc gekropen en deze tekst getypt. Maar zelfs dat gaat op de autopilot. want de letters dansen me gewoon voor de ogen. Mocht u me even missen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Dat is bálen Sjoerd, je bent niet de enige maar dat biedt nauwelijks troost. De tol die we nog moeten betalen voor 2 jaar allerlei virussen ontwijken waardoor nú alle mogelijke virusjes zich over ons uitstorten. Beterschap.

  2. hanscke

    En je dacht het zo goed voor elkaar te hebben. Wat jammer nu. Ik hoop dat er nog een inhaalslag komt, niet dat je kerst 2022 over kunt doen, maar dat je anderszins nog een paar leuke dagen krijgt. Het is je gegund.

  3. Goede morgen Sjoerd, hopelijk knap je snel weer op, wel niet te snel weer alles doen. Het is naar dat je net in deze tijd van het jaar ziek bent. Ik wens je van harte beterschap toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.