Kijk, kijken, kopen
Kijk, kijken, kopen

Kijk, kijken, kopen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Tot nu toe is het voor mij deze week aanpoten geweest. De hele week aan het klussen en in het weekend nog even dunnetjes over, Maar goed, daar zou ik het eigenlijk niet over hebben, Ondanks dat ik baard dragend ben wordt deze wel elke dag bijgeschoren en regelmatig geknipt. Na het scheren gebruik ik ieder dag een eau de toilette. De mijne was op en ik was op zoek naar wat anders, met een flesje kom ik meer dan een jaar uit, maar dat wil niet zeggen dat ik daar honderden euro’s aan uitgeeft. Burberry Brit for him is een van mijn favoriete merken. Normaliter kost deze ook al rond de vijftig euro per 50 ml. Maar als je dit ziet is een keuze snel gevallen. En het werd netjes thuisbezorgt voor die prijs…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Zo’n voordeel moet je zeker niet laten lopen.
    Nu voel je je nog frisser na gebruik. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.