Clean Extended Memory
Clean Extended Memory

Clean Extended Memory

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ik was wat aan het zoeken in mijn garage toen ik tegen een paar oude dozen aanliep, ze waren nogal zwaar en stonden hoog, maar er stond niets op geschreven, dus toch maar even naar onder gehaald van de plank waar ze op stonden. Bij het openen bleken ze vol te zitten met oude CD’s met data. Installatieschijven, top 2000, meer muziek, programmer guide’s, tutorials, spelletjes en nog veel meer. De dozen stammen nog uit de tijd dat we met een aantal ICT’ers op een kamer zaten en er van alles verzameld werd. Wat de ene had werd driftig gekopieerd. Tegenwoordig heb ik alles op de harde schijf staan, en dat in drievoud. (drie aparte harde schijven, jaar, maand en dag back-ups op iedere schijf. En toen ik dit in deze dozen zag liggen hoefde ik niet lang na te denken. Direct de kliko in… In het ergste geval heb ik deze foto nog.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Herkenbaar Sjoerd, toen moesten we zuinig zijn met software.
    Tegenwoordig is het toch makkelijker geworden het opslaan.
    Heb ook nog een stapel liggen van de HCC. Hans

    @ Het Beatlesmuseum is goed bereikbaar.

  2. Frank

    Ik moet nog maar eens rondkijken in huis, maar ik denk dat mijn exemplaren van bewuste kopietjes al eerder in de vuilnis zijn beland. De oude cursusboeken van Novell en Microsoft zijn inmiddels zeker al gerecycled. Wie weet uberhaupt nog wie of wat Novell was 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.