Bouwvakker
Bouwvakker

Bouwvakker

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als je je halve leven op kantoor hebt gezeten en je slaat dan aan het verbouwen zijn er toch veel dingen waar je tegenaan loopt waar je gewoon niets van weet. Van stukadoren wist ik bijvoorbeeld niets, profielen en deuren stellen heb ik nooit gedaan, elektriciteitsdraden trekken en aansluiten ook niet. En zo kan ik nog wel wat werkzaamheden opnoemen. Ook het werken met zware machines moet je leren. En dan zijn ook nog de materialen vreemd, wie werkt er nu met Mergelsteen…
Maar het werk schiet op en de afgelopen week is er veel gerealiseerd. En ik geef toe, het is natuurlijk ook leuk om wat omhanden te hebben en iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. We gaan nu eerst weer een paar dagen bijkomen, om in het weekend weer verder te gaan. Het moet er allebei bij.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: