Bouwvakker
Bouwvakker

Bouwvakker

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als je je halve leven op kantoor hebt gezeten en je slaat dan aan het verbouwen zijn er toch veel dingen waar je tegenaan loopt waar je gewoon niets van weet. Van stukadoren wist ik bijvoorbeeld niets, profielen en deuren stellen heb ik nooit gedaan, elektriciteitsdraden trekken en aansluiten ook niet. En zo kan ik nog wel wat werkzaamheden opnoemen. Ook het werken met zware machines moet je leren. En dan zijn ook nog de materialen vreemd, wie werkt er nu met Mergelsteen…
Maar het werk schiet op en de afgelopen week is er veel gerealiseerd. En ik geef toe, het is natuurlijk ook leuk om wat omhanden te hebben en iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. We gaan nu eerst weer een paar dagen bijkomen, om in het weekend weer verder te gaan. Het moet er allebei bij.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Je bent nu met heel ander werk bezig, maar je houdt van uitdagingen dat scheelt.
    Al doende leer je bij, dat is ook wel leuk.
    Beter bezig zijn dan het behang van de muur kijken. Hans

    Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.