De rekening
De rekening

De rekening

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Afgelopen week viel de afrekening 2022 van onze energieleverancier op de mat. Voor velen zal dat schrikken zijn geweest, voor ons kwam het Fiat Panda gevoel weer boven drijven. De totale lasten waren net geen 530 euro op jaarbasis, waarbij de jaarafrekening van het gas uiteraard uiterst laag was met een verbruik van 573 m3. We hebben nog een jaar te gaan op ons oude contract, en we doen ons best, maar na dat jaar zullen we ook met de meute mee moeten doen in de woekerprijzenoorlog…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Frank

    Ons verbruik is al ruim onder het niveau van het prijsplafond, dit jaar hoop ik nog nieuwe kozijnen en als het enigzins betaalbaar is met driedubbel glas erin. Daarnaast moeten er nog zonnepanelen bijgeplaatst worden om helemaal van het gas af te kunnen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.