De zon op Zondag
De zon op Zondag

De zon op Zondag

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Was ik blij dat we alleen zaterdag hadden uitgekozen om te gaan klussen in Houthem, het regende en regende en het zag er niet uit dat het zou minderen. Er waren wat zaken waar je echt met twee man voor moest zijn en die hebben we op ons gemak afgehandeld. Volgende keer weer verder, de zondag was andere koek, de zon kwam geloof ik voor het eerst sinds een week weer eens even tevoorschijn en durfde zowaar even op mijn buro te schijnen. Maar dat was ook het enge lichtpuntje. Toch zijn we er nog even tussenuit geweest, even een stukje de benen strekken…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Heel mooie foto en ja het weer is pet. Maar er zal een dag komen deze week met klein beetje zon en droog. En daar kijk ik ook wel beetje naar uit. Want in die nattigheid is het niet fijn om te wandelen. Wens je hierbij gezellige uren toe wat je ook gaat doen in deze nieuwe week. Groetjes, Tine

  2. Goede morgen Sjoerd, gisteren heb ik niet veel gedaan zelfs niet buiten geweest, ik voelde me niet 100% maar na een behoorlijke nacht geslapen te hebben, gaat het vandaag weer goed gelukkig, dus ik kan gewoon gaan zwemmen. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.