Het is spannend aan de Zuiderzee.
Het is spannend aan de Zuiderzee.

Het is spannend aan de Zuiderzee.

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het witte huisje kun je vinden op de Harderwijkerweg bij Landgoed Groeneveld in Hulshorst. Deze weg heette vroeger de Zuiderzeestraatweg, toen de randmeren, het IJsselmeer en de Flevopolder nog Zuiderzee heette. Aldus de opmerking van Di Mario van het weblog Di Mario.info. Hulshorst ligt ten zuidwesten van Nunspeet en ten noorden van Harderwijk en Hierden. Het is een dorp in de gemeente Nunspeet. Een huisje met stijl, maar dat moet ook wel als bij zo’n mooi Landgoed hoort…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.