Nog eentje dan
Nog eentje dan

Nog eentje dan

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ik weet niet hoe het bij jullie overal was, maar hier sneeuwde het in het weekend ook nog en de meeste sneeuw die al gevallen was bleef gewoon liggen. Vandaag nog een sneeuwfoto, zodat we het niet vergeten. Er kan sneeuw vallen in Nederland!. In het weekend geklust bij mijn dochter, twee slaapkamers zijn bijna klaar en we zijn in het weekend een aardig eind opgeschoten met de volgende twee. Volgend weekend gaan we gewoon verder. Voor de meeste werkzaamheden moet je door de grote hoogtes (ca 4 meter) gewoon met z’n tweeën zijn. Vandaag even pauze, daarna mag ik aan het lijstje van mijn vrouw beginnen, en dat is na een paar dagen pensioen behoorlijk lang geworden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.