Op zoek
Op zoek

Op zoek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Soms ben je op zoek naar iets waarvan je nog niet weet wat het moet worden. We hebben in de eetkamer een verlichtingsprobleem omdat een gedeelte van de keuken “om de hoek” zit en de verlichting van de eetkamer veel te fel is om gezellig te eten, maar zo fel is omdat we anders niets kunnen vinden in de keukenkasten van “om de hoek”. dan ga je op zoek naar iets. Omdat we er al een tijd niet geweest waren, op naar loods5 in Maastricht. Niets kunnen vinden waar we voor kwamen, wel lekker gegeten daar, en de onderstaande sfeerfoto gemaakt, waar we beiden ons wel in konden vinden, maar wat we nooit zouden kopen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Rustig de tijd nemen als je iets zoekt, maar nog niet precies weet wat je wilt en aan welke voorwaarden het moet voldoen. En ach, jullie hebben nu allebei pensioen, dus aan tijd hoeft het niet liggen. Maar als je er elke keer ook bij gaat eten, wordt het wellicht een dure aangelegenheid. Succes en veel plezier ermee verder.

  2. Het is een heel leuke log, omdat ik de inrichting op de sfeerfoto aan de jaren zestig doet denken.
    De oplossing komt er vast, daar laat je je licht over schijnen. Hans

    @ Morgen een nederpop playlist in de GGOS.

  3. Verlichting is heel lastig. En in de kastjes kijken is dan nog extra lastig. Misschien is het mogelijk een lichtbalkje aan de binnenkant van de kast of het deurtjes te bevestigen die alleen als ze nodig zijn aan kunnen. Het idee van het koelkastlichtje maar dan anders.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.