10 jaar geleden: Oostende
10 jaar geleden: Oostende

10 jaar geleden: Oostende

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Op de foto ziet u het hotel Thermae Palace in Oostende waar we 10 jaar geleden dagen te gast waren. Een zeer oud hotel, maar wel direct aan het strand en we hadden een kamer met zeezicht en op loopafstand van het centrum. Het hotel werd op dat moment gerenoveerd en moest een tweede leven krijgen inclusief de koninklijke gaanderijen. Het was fantastisch weer, een lekker zonnetje, maar helaas ook een snijdende koude wind. Al met al best een mooi weekend Oostende.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Een mooie herinnering en het hotel Thermae Palace ziet er mooi uit.
    Oostende bezongen door Louis Neefs – Aan het strand van Oostende. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Het was bar koud toen. Toevallig heb ik net wat zitten sneupen in mijn fotoarchief van januari 2013. Behalve drijfijs op de Wadden sneeuw en een dik pak sneeuw kwam ik ook nog een oud trafohuisje in de sneeuw tegen. Ik stuur het dit weekend jouw kant op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.