And again…
And again…

And again…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ondanks dat we gisteren iets minder uren ter beschikking hadden zijn we toch een heel eind opgeschoten met het werk in Houthem. Ik wil niet zeggen dat het einde in zicht is, dat duurt nog wel een (half) jaar. Twee slaapkamers van de vier slaapkamer boven zijn zo goed als klaar, en van nummer drie zijn de frames van de wanden klaar en is een gedeelte ook voorzien van gipsplaten. In ieder geval is momenteel van alle kamers te zien wat het moet worden.
Wat ook duidelijk merkbaar is dat we in de loop van de weken ook meer ervaring krijgen met het werk en de grote hoogtes waar dit werk plaatsvindt. In wezen zijn dit slaapkamers die aan een zijde twee maal zo hoog zijn als een normale slaapkamer. (de elektrische bedrading die op de foto los hangt heb ik gisteren ook verwijderd)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Frank103

    Bij neef Erik hebben we bij zo’n overdreven hoge kamer een tussenvloer gemaakt, planken erop en een mooi plafond eronder en er was een bergzolder bij! En dat isoleert ook nog dankzij de verzameling lege marklin dozen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.