forty-eight year…
forty-eight year…

forty-eight year…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

vandaag vieren we dat we 48 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. En waarom op 31 januari, de verjaardag van op dat moment nog prinses Beatrix… We hoopten op die manier op deze dag vrij te zijn. Wisten wij veel dat die doos dat zou verschuiven. Een schrale troost is dat we nu beiden met pensioen zijn en op die dag altijd vrij zijn. Wat bijzonders staat er vandaag niet in de planning, tenzij ons nog iets invalt…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, na het pensioen begint het leven. 🙂

    @ De fout in de krant stond in het kader: “De Amersfoortse winkels kunnen vrijwel zeker 365 dagen per week open gaan.”
    Dat is wel erg veel dagen in een week. 🙂

  2. Mijn schoonouders deden dat beter, trouwden op 30 april 1936, de verjaardag van toen nog prinses Juliana en hadden na 1948 hun verdere werkzame leven vrij op hun trouwdag. Maar natuurlijk van harte gefeliciteerd met deze nu toch bijzondere vrije dag voor allebei.

      1. Vroeger mocht je wel eens een tochtje met de loodsboot meemaken, tegenwoordig is het dacht ik verboden . Maar ik ben wel twee maal mee gevaren, indrukwekkend als je dan naast zo’n te beloodsen schip ligt, en de loods de touwladder op ziet klimmen. Het is dan toch een heel stuk naar boven en het loodsbootje lijkt dan een notendop er naast.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.