Trafohuisjes: Spelen met spanning
Trafohuisjes: Spelen met spanning

Trafohuisjes: Spelen met spanning

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De bijgaande afbeeldingen van dit trafohuisje zijn gemaakt door Di Mario van het weblog Di Mario.info. Het staat in de wijk Rustenburg-Oostbroek aan de Voorthuizenstraat in Den Haag. Het is een van drie trafohuisjes die op speelplaatsen staan die in overleg met bewoners van de wijk door The Hague Street Art in samenwerking met de buurt beschilderd zijn door leden van dit collectief, nl Davy de Ronde, Marilou Klapwijk en Joy Chiquita. Door de kinderen uit de wijk is een voorzet gedaan hoe het moest worden en de kunstenaars hebben dit ontwerp hun definitieve vorm gegeven. Di Mario moet nog even terug, want ik mis nog twee van de drie trafohuisjes.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.