Bonus aanbieding
Bonus aanbieding

Bonus aanbieding

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

In de serie Appie wat maak je me nou vonden we afgelopen week een speciale bonusaanbieding, waarschijnlijk gratis bij een doosje Pringles. Op ons verzoek is het bakje druiven daar door een medewerkster weggehaald. Waarschijnlijk heeft iemand de gezonde druiven als snack, gewisseld voor een doosje Pringles.

bVision & Photography
Waar beginnen we

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. En het zijn niet eens altijd de jongelui die dat soort dingen doen. Ik deed laatst met mijn oude buurvrouw in de rolstoel haar boodschappen ze verbaasde zich reuze toen ik iets op de juiste plek ging terugzetten dat ze bij nader inzien niet wilde kopen . “Joh zet maar ergens in een rek” moedigde zij me aan. Natuurlijk ben ik het toch terug gaan zetten.

  2. Ria van Felius

    Doe mij ook maar druiven, blauwe dan graag, mèt pit, want die zijn tegenwoordig ook al bijna niet meer te krijgen omdat men liever zonder heeft.
    Chips koop ik zelden of nooit.

  3. Wat je kwijt wilt kwak je dus gewoon maar ergens neer, nu heb ik dat nog niet gezien in de super waar ik mijn boodschappen doe. Of de mensen zijn hier netjes en leggen dingen terug waar ze horen, of het personeel legt het heel snel terug, dat kan ook natuurlijk. Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: