Herry…
Herry…

Herry…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Door het spelen met lego ben ik een echte Harry Potter fan geworden. Niet om de films, maar wel om de prachtige gebouwe die lego ervan heeft gemaakt. Afgelopen weekend heb ik Het Krijsende Krot & De Beukwilg afgemaakt, knap van mij, want dat was een kerstkado. Maar mede door het weer wat nog niet al te best was en het niet hoeven te klussen door omstandigheden had ik wat extra tijd om ook weer eens even te hobbyen. Ik heb nog een bouwdoos staan, maar die heeft geen haast. Die is ook een stuk groter dan deze.

bVision & Photography
Waar beginnen we

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. LEGO heeft niet stil gestaan in de loop der jaren.
  Onze jeugd was de keuze een stuk kleiner, maar begrijp je enthousiasme.
  Het is meer dan speelgoed. Hans

  Ot. de oude garde noemen ze onze muziek, maar wij hebben deze al in de zak zitten.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 2. Hopelijk zit er geen geluid bij dat krijsende krot, want dan zou je het snel buiten gooien denk ik 😉 Maar zonder flauwekul, je hebt weer iets leuks gebouwd met de legosteentjes. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.