Nobele Spanning in Amersfoort
Nobele Spanning in Amersfoort

Nobele Spanning in Amersfoort

Doe niet zo veel als mogelijk, maar zoveel als noodzakelijk.

bVision & Photography

het bijgaande transformatorhuisje heeft twee gezichten, een schone kant en een kant voorzien van Murals. Het ligt aan de Graaf Janlaan in Amersfoort. Di Mario van het weblog Di Mario.info heeft dat trafohuisje op de foto gezet en schreef hierbij het volgende:
Dit huisje zag er zo saai uit dat ik er voorbij wilde lopen. Ik liep hier langs tijdens mijn zwerftocht door Amersfoort op weg naar mijn werk. Maar ik keek toch nog even om toen ik er voorbij was en toen vond ik het toch ineens de moeite waard om op de foto te zetten.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Dit stukje Amersfoort is me niet bekend, maar Di Mario zijn zwerftochten zijn leerzaam.
    Het trafohuisje ziet er met de mural een stuk mooier uit. Hans

    @ ik heb ook geen kaartjes maar het is leuke vulling in de GGOS

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.