Spanning in Goes bij de Jumbo
Spanning in Goes bij de Jumbo

Spanning in Goes bij de Jumbo

bVision & Photography

John van het blog “Naastmijnschoenen” had voor mij een trafohuisje op de foto gezet en kwam wat verder een huisje bij de kleine Jumbo in Goes aan de Marconistraat tegen. Ook een mooi gemetseld transformator huisje Wat duidelijk heel wat ouder is dan de Kolos die daarachter te zien is. Het dak van het huisje vertoont duidelijke betonrot, maar schoen is het huisje wel. Het staat midden in een industriegebied, maar dir huisje mogen ze me leeg achterom in de tuin zetten…
En hoe zeggen ze dat dan… Vraag je er ene krijg je er twee. Trouwens als je eens in Zeeland bent moet je het centrum van Goes zeker niet overslaan…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Dacht héél even dat het grote gebouw het trafohuis was. 😉 Niet gezien toen ik in Goes was maar ik kan zeker beamen dat Goes zeer de moeite van een bezoekje waard. Op het marktplein bij een italiaan de lekkerste spaghetti ooit gegeten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.