Murals Parkstad: Vrieheide/De Stack
Murals Parkstad: Vrieheide/De Stack

Murals Parkstad: Vrieheide/De Stack

Deze Mural in Vrieheide/De Stack trof ik gisteren aan op weg naar een job als creatieve maker. Vrieheide/De Stack is een buurt in de gemeente Heerlen met verschillende sub-buurten. Deze mural van het jongetje met zijn schaduw is te vinden in de Navolaan, ter hoogte van het aldaar gelegen historisch Centrum Limburg. De Braziliaan Alex Senna maakte in 2017 dit werk van een schijnbaar eenzaam jongetje, de schaduw verraad zijn gevoel.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

  1. Het jongetje met zijn schaduw, hopelijk geen schaduw die zijn leven tekent.
    Bijzonder is het vogeltje in de schaduw, Hans

    @ Dank voor je complimenten, zelf verdien je ook meer dan een compliment voor wie je bent en wat je doet. 🙂

  2. Goede morgen Sjoerd, ik dacht bij de eerste blik dat iemand een mes in zijn rug had gestoken, maar nu ik beter kijk zie ik dat het een vogeltje is dat op zijn rug zit. Als die gaat zingen, knapt het ventje vast wel op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.