Murals Parkstad – Muurschildering op de Kissel
Murals Parkstad – Muurschildering op de Kissel

Murals Parkstad – Muurschildering op de Kissel

Of je reclame uitingen ook als mural of muurschildering kunt zien laat ik aan de lezer over. Deze sprong me bij wat bladeren door het archief op, na een beetje inkleuren leek het nog wat. Hij was te vinden op het industrie terrein de Kissel in Heerlen. De alcoholische drank vindt je tegenwoordig alleen nog maar op mijn blog, ik ben inmiddels zo’n 13 kilo lichter en voelde me daarbij tot vorige week prima. Gisteren voor het eerst weer even onder de dekens vandaan, maar dat viel nog niet mee. Maar ik mag niet klagen, het had nog erger kunnen zijn. Mooi man, toch…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Inderdaad een reclame mural, zie in oude steden wel meer.
  Deze uitvoering zijn mooi om tegen te komen, ze zijn getekend door de tijd van verleden tijd. Hans

  @ geld en liefde het wordt inderdaad vaak bezongen. Hans

 2. Mural staat toch voor wand of muurschildering, daar valt deze reclame, in mijn ogen, ook onder.
  Als ik jou was zou ik het klussen op een lager pitje zetten, maar daar is je dochter waarschijnlijk niet blij mee.

 3. eigenlijk is dat zo oud en authentiek, goed bewaard, dat ik die nog veel mooier vind
  Ik ben blij dat je je beter voelt, maar je hebt het precies echt goed zitten
  verzorg jezelf goed
  Een @->- voor U.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.