Logé in de sneeuw
Logé in de sneeuw

Logé in de sneeuw

bVision & Photography

Gisteren moest ik er wat vroeger uit om onze kleindochter, die een nachtje bij ons logeerde, naar school te brengen. Even op en neer, het moest maar gaan. Alleen was er een kleine verrassing bij het opstaan, sneeuw, en niet zo’n beetje. Ruw geschat een centimetertje of 6/7. Jeslynn vond het het heerlijk en opa werd uiteraard meteen bekogeld met sneeuwballen. Op de weg was het druk, de weg er naartoe viel best wel mee, maar op de terugweg was er mede doordat de bussen staakten, een kompleet infarct ontstaan en stond het op vele plaatsen vast. Even naar school brengen kostte me meer dan anderhalf uur. Maar dat mocht de (sneeuw)pret niet drukken. Later klaarde het gelukkig op.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Frank

    Mooie foto’s, voor kinderen is sneeuw wel leuk natuurlijk, maar ik vond het niet erg dat zo rond de middag hier alles weer weg was. Ik zit te wachten op de lente.

  2. Goede morgen Sjoerd een mooie foto van je kleindochter. Hier lag ook sneeuw, maar nu is er geen vlokje meer te bekennen. Nu vind ik het mooi om naar te kijken, maar verder hoeft het van mij niet, zeker niet als ik er door moet voor de wegen gestrooid zijn. Fijne donderdag gewenst.

  3. Voor de kleine prinses was het natuurlijk leuk om opa eens goed in te pepperen. Het ziet er mooi uit op de foto’s, maar ik vind het niets.. ik zie nu… kijk even naar buiten… dat hier ook iets is gevallen. Als Jeslynn maar niet buiten me staat op te wachten…

    Love As Always
    Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.