Wel parkstad, maar geen mural?
Wel parkstad, maar geen mural?

Wel parkstad, maar geen mural?

Je kunt er natuurlijk over discussiëren, maar het is wel een oplossing voor de achterzijde van basisschool de Schakel die gebruikt wordt als speelplaats voor kinderen. Ik denk dat na diverse gebroken ruiten men deze vervangen heef door iets wat minder snel kapot gaat. En zeg nou, kleurrijk is het natuurlijk wel. Het maakt er een vrolijk geheel van.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Ik vind de muraltjes wel vrolijk zo drie op een tij, dat was mijn eerste reactie.
    Totdat ik las dat het in de kozijnen zit.
    Daar zijn vast veel ruitjes gesneuveld..
    En het is ook de verzamelplek bij calamiteiten. Hans

    @ De Torenvalk neemt gewoon een verlaten nest.

  2. Kleurig is het zeker wel, wat mij betreft “te” maar de kinderen vinden het vast leuk en kunnen nu rustig voetballen zonder kans op glasscherven. Ik hoop dat er geen klassen achter zitten maar een gang of zo want ánders hadden ze beter een rooster voor de ramen kunnen plaatsten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.