Langzaam maar zeker
Langzaam maar zeker

Langzaam maar zeker

Langzaam maar zeker krabbelen we weer overeind. De griep kwam harder aan dan verwacht, helemaal de oude ben ik nog niet, maar gisteren ben ik toch maar eens begonnen met wat opruimwerkzaamheden op het terras, wat snoeiwerk, oude planten en een paar bevroren planten naar de composthoop. Niet alles heft de winter overleeft, maar de meeste van de cactussen leeft gelukkig nog. Als het wat beter weer wordt, lees niet zo koud, dan duik ik eens de tuin in. Kluswerk wordt deze week niets, maar daar begin ik volgende week ook weer aan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Gelukkig dat het weer wat beter met je gaat Sjoerd! Een haakvriendin appte laatst (in onze haak-App) dat ze twee weken in het ziekenhuis had gelegen, waarvan 2 dagen op de IC …. Stomme virussen ….

  2. Had een maand geleden last van flinke hooikoorts met aansluitend 3 weken bronchitis. Zo ver ik weet was het bij mij geen griep, maar werd ik ook daar moedeloos van. Veel hoesten en slecht slapen. Had er 4 jaar geen last van gehad, maar deze keer was er een enorme uitbraak van elzenpollen. Daar helpt afstandhouden helaas niet tegen. Nu alles bij mij weer redelijk okay is heb voor de verandering en voor het eerst een hielspoor opgelopen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.