Waar blijft ons voorjaar
Waar blijft ons voorjaar

Waar blijft ons voorjaar

De bomen en struiken weten het wel, het voorjaar komt. De bomen, ik geloof met de prunus voorop, die bloeien wel. Maar ik vrees dat als het zo doorgaat, de fruitbomen geen bijtjes zien, en de bloesem kapot vriest. Gisterochtend was het hier nog drie graden onder nul

bVision & Photography
  • Ik hou van jou, ik hou van jou
  • een dag een jaar een eeuw
  • ik weet dat liefde lente is
  • maar soms ook een beetje sneeuw
  •  
  • © Toon Hermans

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Frank-103

    Ik was net bezig met de weblogkoppen op mijn blog, een daarvan was 1 april vorig jaar, toen hadden we nog een sneeuwbui! En 100 jaar geleden heb ik in Goor gekampeerd met paas, en toen was er ook sneeuw gevallen. April doet wat hij wil!

  2. Vriezen doet het hier niet meer, trouwens zo dicht bij de zee is er altijd al minder vrieskou. Maar bloesem heeft wel wat ‘antivries’ ingebouwd dacht ik tenminste, die vriest niet zo snel stuk. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.