Minibieb(2) – Oranje Nassaustraat
Minibieb(2) – Oranje Nassaustraat

Minibieb(2) – Oranje Nassaustraat

Bij Kakauw aan de Oranje Nassaustraat in Heerlen staat deze tweede vrolijk beschilderde minibieb. Dit als onderdeel van het project ‘Stad als Speeltuin’ voor het plaatsen van meerdere minibiebs in het centrum. Wethouder centrumontwikkeling Jordy Clemens: “Het nodigt uit tot het lezen van een boek op een bankje in de stad. Maar zo’n klein biebje heeft ook een sociaal element, het brengt mensen samen. En daarbij: het is ook weer een nieuw speels kunstwerkje dat past in onze stad. Je wordt blij als je ernaar kijkt.” Daar kan ik hem in ieder geval gelijk in geven. Er staan er nog meer dus die zoeken we ook nog op.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Een minibiep waar met veel toewijding aan is gewerkt, een sieraad in de straat. Hans

    @ het is best een hele stap om mobiel te blijven, maar het moet om contact te houden.
    De glorie jaren van de buizenradio ik heb er nog twee. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.