Een spannende mural in Elspeet
Een spannende mural in Elspeet

Een spannende mural in Elspeet

Zoals jullie wellicht begrepen hadden was ik er even een paar dagen tussenuit, naar het Gelderse Elspeet, een dorp in de gemeente Nunspeet op de Veluwe, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het weer was niet al te best, maar dat mag de pret niet drukken. Maar dat terzijde, het ging om een mural. Nadat iedereen er op de hoogte van was dat ik trafohuisjes en murals spaarde, zag men ook daar in dat het combineren van beide ook tot de mogelijkheden behoorde. Zoals het lelijke betonnen blokje in Uddel langs de Gardenseweg. Dit werd door Nynke Talsma omgetoverd tot een voorbeeldig lichtend exemplaar, de kunstkast Bleekemeer, zoals op de foto te zien is. Van stroomkast naar kunstkast. Het thema heet: Jagers en verzamelaars. (Het project is geïnitieerd door de gemeente Apeldoorn)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Het is inderdaad niet echt een zonnige lente, maar de Veluwe is goed vertoeven.
    En je komt nog eens een mooi trafohuisje tegen. Hans

    @ het leuke van een hobby is dat je het eigenlijk nooit af hoeft te maken.

  2. ehhh, nou ben ik even in verwarring. Elspeet is van de gemeente Nunspeet en Uddel van Apeldoorn. Maar je was in Elspeet en de mural in Uddel toch? Was wel lekker dicht bij mijn huis/werk. Jammer dat het weer niet mee zat, want de omgeving is prachtig.

    Love As Always
    Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.