Blikgoed
Blikgoed

Blikgoed

Ik weet dat het vandaag koningsdag is, maar ik verkies toch om maar even te gaan klussen in Houthem. Je moet er de vaart een beetje inhouden. Heeft u al blikjes met statiegeld gezien, ik nog niet. Volgens mij zijn er heel veel blikjes op voorraad geweest. Maar hopelijk behoren beelden zoals hieronder, vorige week gemaakt, straks tot het verleden. Dat zou toch een win situatie voor de natuur zijn. En anders voor degene die de blikjes wel oprapen en inleveren…
Al die mensen die wel koningsdag vieren wens ik veel plezier en succes als ze met een kraampje ergens langs de weg staan

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

11 Comments

  1. De blikjes was ook mijn onderwerp van deze dag, maar heb me een dag vergist.
    Maar inderdaad veel blikjes kun je nog niet inleveren, daar zit nog geen statiegeld op.
    Hopelijk heb je een leuke klusdag gehad. Hans

  2. Ik vrees dat het statiegeld niét gaat helpen. De mensen die de blikjes onderweg dumpen zijn meestal óók te beroerd om een blikje van huis af mee te nemen, kopen het onderweg en gooien het lege blikje weg. die hebben maling aan die 15 cent.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.