De schaapjes
De schaapjes

De schaapjes

Op weg naar mijn klusadres waar ik gisteren vroeg begon zag ik deze schaapjes aan de kant van de N300 bij boerderijwinkel Naanhof. Hoog en droog dacht ik even, of de schaapjes op het droge hebben was mijn volgende gedacht. Ik stopte en maakte meteen een foto van dit rustige toneel. Volgens mij waren de schapen net wakker aan het worden. Ik was het al een tijdje en kreeg bij dit beeld even een Zwitserleven gevoel, het zonder zorgen genieten van het leven. Maar goed, dat duurde maar even, ik moest aan het werk, gelukkig maar iets langer dan een halve dag, zo kon ik nog even genieten van het mooie weer

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 reacties

  1. De schaapje maken wel slaperig als je ze gaat tellen.
    Een klusje met een zonnetje erbij, maakt het weer leuker. Hans

    Ot. Het was druk voor de bemanning met Oma aan het roer.
    Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Vandaag is het maar een grijze bedoening, maar ik geef niet zoveel om het weer wanneer ik geen bijzondere dingen wil doen in de buitenlucht, al heb ik liever zon zoals de meeste mensen. En een wandelingetje kan ook als het regent nu word ik toch nat want ik ga weer zwemmen strakjes zoals iedere vrijdag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.