Rusty Sunday 64
Rusty Sunday 64

Rusty Sunday 64


Ik wens u allen een “roestieke” zondag vandaag, dus geniet ervan.
Het is de laatste zondag van deze maand

Op de foto: Hoek Kouvenderstraat – Akerstraat Noord in Gebrook.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Wat leuk om te zien hoe het vroeger was. Ik fiets er nu regelmatig langs. De decoratieve gevelstenen zijn nu niet meer zo duidelijk zichtbaar omdatze overgeverfd zijn, maar ze zijn er wel nog steeds!

  2. hanscke

    En 10 % , hoe de slogan echt was weet ik niet meer. maar de kassakaartjes waren oranje en als je dan voor 100 gulden gekocht had kreeg je 10% korting , maar hoe het precies in zijn werking ging weet ik niet meer.

  3. Zo ken ik de gevel nog wel van De Gruyter, er is veel veranderd in 100 jaar.
    Wens je een roestige zondag. Hans

    @ klopt ik was met de vertaling van het originele document bezig en dacht kan beter verwijzen naar Wiki.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.