Tussen de soep en de aardappels.
Tussen de soep en de aardappels.

Tussen de soep en de aardappels.

Gisteren maar even verder gegaan met de wandkast in de kamer, het werk schiet op, maar er moet nog veel zelf ontworpen worden. Alles past, maar net niet. Ik ben nog even druk, want het moet deze week afkomen. Want zondag hebben we feest in huize bVision. Een beetje kort vandaag, maar ik moest na de werkzaamheden nog even snel mijn PC uitgraven en er even want randapparatuur bijzetten om een logje te maken. dat lukt me echt niet op een smartphone…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

11 Comments

 1. Gezien jouw instelling is zonder de klus geklaard en staat je pc weer te glimmen op zijn vaste plekje. Hans

  @ soep en aardappels, het doet me aan de verhalen van mijn oma denken.
  Die zei ook de liefde zal overwinnen.

 2. effe druk
  wie kent het niet
  jij bent mijn trouwste bezoeker en je reageert overal op
  neem je tijd, want een feestje voorbereiden is ook een heel werk
  geniet er dan maar van, uit het oog is niet uit het hart…
  Een @->- voor U.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.