Goedgekeurd
Goedgekeurd

Goedgekeurd

Goedgekeurd door de Nederlandse vereniging van katten. Zowel Kaatje alsook Ollie vinden het prima, het bezoek gisteren ook. Zelf vind ik het ook wel aardig gelukt. Wat wil een mens nog meer van een wand tot wand kast. Nu komt uiteraard de discussie: De vraag van mijn vrouw was, wat zetten we erop. Ik zei heb je al wat dan. Waarop mijn vrouw zei nog niet. En voor mij was het makkelijke antwoord, dat vind ik prima, laten we het fijn leeg, kan er ook niemand zich aan storen. Wat vinden jullie, Kaatje vind het leeg ook prima…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. De kast is prachtig, en het schilderij is zo mooi de blikvanger. Maar je zult ongetwijfeld in de toekomst wel eens iets tegenkomen dat er een mooi plekje kan vinden, kunst misschien? Moet je gewoon geen haast mee hebben want zo is het ook prima. Een paar boeken of een fruitschaal kan altijd nog. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.