Trafohuisjes: Eckelrade (update)
Trafohuisjes: Eckelrade (update)

Trafohuisjes: Eckelrade (update)

bVision & Photography

Het is alweer een jaar of zeven geleden toen Marthy van haar blog “Heen en terug naar de Ardeche” foto’s in stuurde van een devoot trafohuisje in Eckelrade, een klein Limburgs dorpje. Toen ik daar vorige week toevallig langs reed op weg om gereedschap weg te brengen, zag ik dat het schijnbaar nog niet te lang geleden weer geschilderd was en ik laat u de stand van zaken nu zien, het schoonste trafohuisje van Zuid-Limburg. Waar andere huisjes steeds meer verloederen, wordt dit huisje steeds mooier. Als iemand een schoner huisje vind hou ik me aanbevolen…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. hanscke

  Dit is echt een lust voor het oog. Ik vraag mij af onder wiens verangwoordelijkheid dit valt en of hij/zij nog meer van deze beeldschone gebouwtjes onder zijn/haar beheer heeft.

 2. Dit is zeker een mooi trafohuisje, daar is de energie gezegend.
  Deze komt vast hoog in de lijst van mooie trafohuisjes. Hans

  @ ik heb dat ook, als ik heb opgenomen weet ik echt niet meer wat ik heb gedraaid of heb gezegd.
  Wel belangrijk is dat ik er lol in heb.
  Het was zeker een leuke dame om te ontmoeten.

 3. Een “schoon”huisje in alle betekenissen van het woord. Het is echt een juweeltje met dat kapelletje er aan vast. Mocht de boel haperen kun je in ieder geval metéén daar terecht om bijstand te vragen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.