Volkswagen Kever in the picture.
Volkswagen Kever in the picture.

Volkswagen Kever in the picture.

Dien momenteel nog te vinden op haar facebook account, kwam onderweg deze Volkswagen kever tegen. Geheel gespoten in een vrolijke Disneyomgeving. Over deze kever, type 1302 automatic hoef ik uiteraard verder niets uit te leggen. Je komt ze in een retroversie nog steeds wel tegen, zij het ook steeds minder. Heel leuk Dien, dat je toch nog aan mij dacht…

 • Merk: Volkswagen
 • Kenteken: DL-00-93
 • Model: Kever
 • Type: 1302 DL Aut.
 • Kleur: rood (kenteken)
 • Bouwjaar: 1972
 • Aantal cilinders: 4
 • Vermogen: 25 kw/34 PK
 • Motorinhoud: 1300 cm3
 • Brandstof: Benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Goede morgen Sjoerd, ik ben altijd dol op kevertjes geweest, en heb er ook een aantal in bezit gehad, ze hebben me nooit laten staan. Maar de opvolger van de kever vind ik niet leuk,het is een vw dat wel maar echt geen kever meer. Een fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.