De kabouters
De kabouters

De kabouters

bVision & Photography

Zacht liep ik langs de rand van het bos toen. Het slingerde een beetje, maar het was wel lekker weer. Een paar druppels regen is niet zo erg als het warm weer is. In de verte zag ik iets roods, rode bloemen, nu, aan de rand van het bos. Ik dacht het niet. Dichterbij gekomen zag ik dat het een paddenstoel was, een redelijk grote weliswaar, maar ik zag ook wat beweging in de verte. Dichterbij gekomen zag ik dat de paddenstoel bewoond was. er liepen wat kabouters om heen, en een oude kabouter was maar op een bankje gaan zitten. Er stonden een paar kleine huisjes bij, maar die waren niet bewoond. Ik uitte mijn bewondering voor hun mooie woning waarmee meteen het ijs gebroken was. Ze waren daar pas komen wonen want de woning was net klaar. Ze hadden nog niet alles verhuist, want de rest moest nog komen. Ik heb ze maar niet langer gestoord, ik ga nog wel eens terug als alles klaar is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Pingback: De kabouters(2) – bVision.nl

 2. Frank103

  Is het de gezonde lucht in Limburg dat ze bij jullie wel wonen? Of anticiperen ze op de global warming en zijn ze hiervandaan en van de Veluwe verhuisd naar Limburg om natte voeten te voorkomen? Heel hachelijk!

 3. Een prachtige ontdekking, elke zomer zijn ook hier meestal de kleine mensen benieuwd waar de kabouters zijn.
  Rien Poortvliet zou trots zijn op dit kabouterhuisje. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. En vergeet dan vooral niet om Jeslynn mee te nemen, dit volkje kent zij natuurlijk nog maar alleen uit de boeken ze zal het vást heel interessant vinden om ze eens in het echt te zien.

 5. Kijk dat is nog eens gezellig, hier wonen alleen duinkabouters en die hebben geen paddenstoelen om in te wonen en hun hol is moeilijk te vinden. Bovendien mag je bijna nergens de duinen in overal prikkeldraad.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.