Jeep Wrangler Rubicon
Jeep Wrangler Rubicon

Jeep Wrangler Rubicon

Het voordeel als je jarig bent en een hobby hebt is dat er altijd wel wat te vinden is wat ik kan gebruiken. Zoals een LEGO Technic doos met een Jeep Wrangler Rubicon model. Technic geeft al aan dat je daar geen peuter mee kunt opzadelen, dat gaat het niet worden. Niet dat het onmogelijk is, want ik kan het ook. Er zitten 665 onderdelen in een doos. Daar ben ik wel even mee bezig geweest. Uiteraard wel leuk om daar een dagje of zo mee bezig te zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

  1. De Jeep Wrangler Rubicon model mag er zijn, het is erg mooi spul het Technic van LEGO.
    Echt een hobby waar je rustig mee bezig kunt zijn. Hans

    @ wij boffen dat we in een bijzonder tijd van radio en muziek historie zijn opgegroeid. Hans

  2. Goede morgen Sjoerd, dat is weer een mooie lego auto geworden. Heb je eigenlijk een kamer vol planken/kasten met al je legowerken? Want inmiddels moet je er heel veel van hebben gemaakt. Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.