Trafohuisjes – Heiloo
Trafohuisjes – Heiloo

Trafohuisjes – Heiloo

Ferrara omschreef het zelf als een oersaaie trafohuisje uit Heiloo. Het staat in de bebouwde kom aan de Westerweg tussen twee huizen. Vergeleken bij dat prachtige witte huisje dat je liet zien is hier kraak noch smaak aan.
Ik ben het er niet helemaal mee eens, ik vind het een echt trafohuisje, het is keurig verzorgd en graffiti-vrij. En het hoort thuis in de groep trafohuisjes in Nederland. En het gaat niet alleen om mooie huisjes, maar de diversiteit aan verschillende transformatorhuisje in de lande, waar iedere stroomdistributeur en verschillende normen op na houdt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.