Workshop Tape – Sociaal Maatje Heerlen
Workshop Tape – Sociaal Maatje Heerlen

Workshop Tape – Sociaal Maatje Heerlen

In het kader van : Schrijf een kaartje of brief, maak een tekening of knutselwerk om zo iemand die eenzaam is een glimlach te bezorgen!, was een van de leden van “Bekend met Talent”, Dennis van Heerlen Illustrated gevraagd om een workshop te geven voor Sociaal Maatje Heerlen. Een workshop om kaartjes te maken met tape. Dennis had binnen de groep van “Bekend met Talent” gevraagd voor assistentie. Twee creatieve makers, waaronder ikzelf waren beschikbaar om daaraan mee te doen. Een leuke ochtend was vorige week het gevolg en er werden aardig wat tapes gebruikt, het maakt het niet uit wat voor tape het is, als het maar plakt. Tape was er in ieder geval genoeg. En als je er ook maar één glimlach aan overhoud is het de moeite waard geweest. Daarnaast is het ook gewoon leuk om te doen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Leuk de Workshop Tape, ik zie in de voorraad heel wat isolatietape van de elektromonteur.
    Wel een leuke opgave om voor andere een kaartje te plakken. Hans

    @ and the beat goes on.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.