Volvo P121 Amazon
Volvo P121 Amazon

Volvo P121 Amazon

bVision & Photography

Jan van zijn weblog Afanja.com vond deze schitterende Amazon Stationwagen en dacht laat ik die eens als cadeau inpakken voor de Virtuele Garage van bVision. Geen slechte gedachte, wat dit icoon is nog lang niet uitgerangeerd. Oorspronkelijk bedoeld als opvolger van de bekende Kattenrug (PV444). Evenals zijn voorganger had deze Amazon driepunts-veiligheidsgordels on board, die toen nog niet verplicht waren. Een super betrouwbare auto waarin de legendarische B18 motor geplaatst was. De latere modellen van Volvo werden de grote vierkante bakken, niet meer elegant, maar wel met voldoende ruimte. Een mooie aanwinst in de virtuele garage

bVision & Photography
  • Merk: Volvo
  • Kenteken: DR-28-35
  • Model: Amazon
  • Type: P12136
  • Kleur: blauw (kenteken)
  • Bouwjaar: 1964
  • Aantal cilinders: 4
  • Vermogen: 55 kW/ 75 PK
  • Motorinhoud: 1778 cm3
  • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.