Op grote hoogte
Op grote hoogte

Op grote hoogte

De afgelopen week heb ik een paar maal geklust bij mijn dochter. Als je dat een paar maal in de week kunt doen schiet het lekker op en krijg je ook dingen af. Eindelijk wordt er zichtbaar wat het moet worden. We zijn aan de laatste slaapkamer bezig. De ‘masterbedroom’ met ‘walk in closet’, ofwel de ouderslaapkamer met inloopkast. Hierbij moeten we enigszins op grote hoogte werken zoals u op de foto kunt zien. We hebben hier net de laatste gipsplaat van deze muur omhoog gezet. Dan gaan we ieder aan ene kant van de ladder omhoog, want in je eentje lukt dat niet en met een beetje pech leg je die afstand een aantal keren af om het correct passend te krijgen. Hier is de vriend van mijn dochter de laatste plaat nog even in zijn geheel vast aan het schroeven. Maar nu eerst even bijkomen voordat we verder gaan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Het is zeker werken op grote hoogte, als het klaar is zal je wel opgelucht zijn.
    Vele platen gips gaan toch meer wegen na een tijdje. Hans

    Ot. De “Woodstocktijd” en de bijbehorende muziek periode zal uniek blijven. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

  2. Frank103

    Fijn als het dan klaar is, al moet zo te zien de stukadoor nog aan het werk om gaten en randen te vullen, dan nog 3 lagen verf en dan is het hopelijk klaar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.