Trafohuisjes: Geverik
Trafohuisjes: Geverik

Trafohuisjes: Geverik

bVision & Photography

Het bijgaande trafohuisje vond ik vanmorgen aan de Daalstraat in Geverik, een gehucht in de gemeente Beek. Goed afgeschermd voor publieke vernielingen. Het gehucht is zo klein dat iedere vreemdeling met argusogen wordt bekeken. Ik dus ook… Het is een mooi standaard huisje met pannendak en nog keurig onderverdeeld in een hoogspanningskant en een distributiekant. Zoals het naar m.i. ook hoort uiteraard. Geverik heeft maar 400 inwoners, toch vinden we er een kasteel, een kapel, een kerk en daarnaast verschillende grote boerenhoeves. Jammer is dat het tegen vliegveld Maastricht Aachen Airport aanligt en daarvan veel hinder ondervindt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Ria van Felius

    Net huisje hoor. Zonnemaire is ook klein maar toch ken ik niet iedereen, zeker niet uit de ‘nieuwbouw’, zulke wijken blijven toch altijd een beetje apart.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.