Vier het leven
Vier het leven

Vier het leven

bVision & Photography

Dien, te vinden op haar facebook account stuurde me de volgende foto’s van drie Trabantjes met de bijgaande tekst:
Op weg naar onze wandeling, kwam ik vanmorgen deze grappige trabantjes tegen, ze zijn te huur hier een dorp verderop, en het is leuk om rond te toeren in ze. ” Vier het leven” staat erop, en dat is precies wat we moeten doen hé
Het is even schuiven in de virtuele garage, maar het past!. Deze drie samen zijn even groot als een klassieke Chevrolet. De Trabant, ontwikkeld in de voormalige Audi fabriek in Zwickau en gebaseerd op de tweetakt pruttelmotor met voorwielaandrijving van DKW. De carrosserie was geheel van kunststof gemaakt. het blijven unieke autootjes en een blijvende herinnering aan de DDR.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.