Het groeit en het bloeit op mijn balkon
Het groeit en het bloeit op mijn balkon

Het groeit en het bloeit op mijn balkon

bVision & Photography

Als enige in de straat heb ik een balkon met planten, al jaren en dat blijft ook nog wel even zo. De meest in het oog springende planten zijn wel onze hangende aardbeien, die zijn naast mooi ook erg lekker. De lavendel die begint met bloeien, de viooltjes niet te vergeten en naast het groen natuurlijk ook de pelargonium, daar ontkom je als vroeg bejaarde niet aan… Er is nog meer moois te zien, maar wellicht komt dat een andere keer. Een paar planten moeten nog groeien.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Lekker aardbeien uit de pot op je eigen balkon, die smaken veel beter dan die uit de winkel. Wij hadden, toen mijn man nog leefde en nog niet ziek was, een deel van een volkstuintje. Een hele tuin vonden we te groot, dus de buurman op de tuin mocht van ons de helft hebben.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.